+36 1 257 7119 | +36 1 260 0799 | info@euromagnet.hu

Termékek

Ár

Kulcsszó

Címkék

MOTORRA NEM VÁLT A LÁMPA? PRÓBÁLKOZZON MÁGNESSEL!

Elátkozott piros lámpák, amik feltartanak
Írtam egy cikket a Totalbike-ra még valamikor a nyáron, nem volt nagy szám, a motorokhoz ugyanis még kevésbé értek, mint az autókhoz.

Egy termékünket kereső vevőnk érdeklődése keltette fel figyelmünket erre a problémára. Bár az indukciós tekercsek működése nem ismeretlen egy mágnessel dolgozó ember előtt, ilyen irányú felhasználás a félelmet nem ismerő motorosokról azt is bebizonyította, hogy nagyon agyafúrt emberek.

 

Két cikket küldött be vásárlónk, most közzé tesszük ezeket:

MOTORRA NEM VÁLT A LÁMPA? PRÓBÁLKOZZON MÁGNESSEL!

 2007. november 01. -  Csikós ZsoltCímkék: motor önök küldték technika

Írtam egy cikket a Totalbike-ra még valamikor a nyáron, nem volt nagy szám, a motorokhoz ugyanis még kevésbé értek, mint az autókhoz. Egy gigantikus Harleyról szólt, amelyik olyan nehéz volt, hogy felszedte a garázsunk padlójáról a festéket, amit például az Autobianchim nem tesz, pedig régebben áll ott és papíron nehezebb (igaz, a tömege négy, lapos futófelületű kerékre oszlik el).

Nem a cikk az érdekes, hanem a benne szereplő felvetés, ami lényegében arról szólt, hogy a Nagy Lajos király útjáról a Czobor utcára kanyarodást szabályozó, indukciós vezérlésű közlekedési lámpa az istennek nem hajlandó átváltani, ha motorral megyek arra, még egy ekkora dög alatt sem. Alább a teljes szöveg a cikkből:

Blog elérése http:   //belsoseg.blog.hu/2007/11/01/neodimium_magnes_motorra

https://www.autonavigator.hu/tippek_tanacsadok/keressuk_az_orszag_legritkabban_valto_lampajat-7932

Amikor az up! és a Twingo összehasonlító tesztjét csináltuk, majdnem kint ragadtunk a Hajógyári szigeten. Kifele jövet ugyanis szép kis, 7-8 autóból álló kocsisor jött össze az egysávos K-híd előtti piros jelzésnél. Kezdetben nem gyanakodtunk, ültünk türelmesen, ahogy az ilyenkor illik. Aztán kezdődött a fejforgatás, ide-oda nézés, töprengés, hogy mégis mikor mehetünk majd át. Legalább 6-7 perce ültünk az autóban, pont kezdtem azon agyalni, hogy még hatvan másodpercet várok, utána kitörünk, mint Zrínyi, de két autóval előrébb valaki még nálam is türelmetlenebb volt. Kitekerte a kormány, elhúzott az előtte állók mellett, elindult kifele, s már épp utána iramodtam volna, mikor végre megjelent a zöld jelzés, és az egész sor útnak indulhatott.