+36 1 257 7119 | +36 1 260 0799 | info@euromagnet.hu

Termékek

Ár

Kulcsszó

Címkék

Csak erős idegzetű férfiaknak! +18

Véletlenül mágnesek közé szorította a heréit a mágneses terápiával próbálkozó FÉRFI

Guangdong tartományban hétfőn történt a horrorbaleset. Egy 45 éves férfi hívta fel jajveszékelve a hatóságokat, mint kiderült, azért, mert otthon épp egy mágneses terápiát "gyakorolt", aminek az lett a vége, hogy a heréi két mágnes közé szorultak és nem tudta kiszabadítani azokat onnan.

A férfit kórházba szállították, ahol egy videó tanulsága szerint meglehetősen nagy tanácstalanság lett úrrá a férfit beszállító tűzoltókon és a doktorokon is. A felvételen a leírások szerint az is látható, hogy senki nem akarta elsőre vállalni a felelősséget a következő lépésért, mert féltek, hogy valami balul sülhet el.

A férfi közben meglehetősen szenvedett, és közölte, hogy ő vállalja a felelősséget, csak csináljanak valamit. A tűzoltók végül egy hidraulikus eszközzel akarták szétválasztani a mágneseket, de előtte engedélyt kértek a férfitól és feleségétől is. Közben viszont kiderült, hogy az eszköz be se fér a mágnesek közé, túl szorosan tapadtak össze.

Ezután tovább ment a lamentálás, ekkor már négy órája volt mágnesek közé szorítva a herepár. Ekkor a tűzoltóknak támadt az az ötlete, hogy apróbb darabokra vághatnák a mágnest a hidraulikus vágóval, és utána talán kevésbé lenne erős a hatásuk. Nagyon precíz manőver vette kezdetét, amit végül siker koronázott. Ráadásul az orvosok szerint maradandó károsodás sem történt. (Shanghaiist)

Ha kedve van hozzá itt megnézheti (borzalmas)!

 

 Forrás:https://444.hu/2016/10/10/veletlenul-magnesek-koze-szoritotta-a-hereit-a-magneses-terapiaval-probalkozo-ferfi