+36 1 257 7119 | +36 1 260 0799 | info@euromagnet.hu

Termékek

Ár

Kulcsszó

Címkék

Különleges formák

Különleges formák, alakzatok, extrém hőtűrés, egyedi bevonatok és anyagok!

Cégünk igyekszik minden vásárlói igényt kielégíteni, így ha Önnek olyan mágnesre lenne szüksége, mely nem található meg webáruházunkban, megfelelő mennyiség igénylése esetén beszerezzük Önnek!

A normál anyagminőségektől eltérő szupermágnesek gyártására is kínálunk lehetőséget, a neodímium mágnesek átlagos munkahőfoka 60°C és 80°C közé esik, ennél magasabb hőmérsékleti tartományokban a mágnesek ereje gyengülhet. Ha Önnek a szupererős neodímium mágnesekre lenne szüksége, de ezen hőtartományon felül is használni szeretné, vegye fel velünk a kapcsolatot, akár 200°C -ig használható neodímium mágneseket is tudunk biztosítani vásárlóinknak.

Gépekhez, berendezésekhez ideálisak lehetnek az íves, szegmens mágnesek, a furatos, esetenként süllyesztett hasáb mágnesek, illetve a süllyesztéssel elátott gyűrű mágnesek is. Ezen termékek pontos műszaki rajz alapján egyedi igényekre szabva készülnek.

A mágnesek felületvédelme is sokféle lehet, neodímium mágnesek esetén a standard felületvédelem a nikkelezett bevonat, egyedi esetekben aranyozott, ezüstözött, epoxy bevonattal kezelt mágnesek is rendelhetők.

Kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

KAPCSOLAT