Menu
Your Cart

Logic-Book

Bogárvilág - logikai fejlesztő játék Bogárvilág - logikai fejlesztő játék
-17 %
BogárvilágRejtsd el az összes bogarat a kövek alatt!Tedd fel a négy mágneses játékelemet a játéktáblára, hogy a bogarak elbújhassanak alattuk- csak a feladványban láthatóak maradhatnak szabadon. 48, egyre nehezedő egyedi fejtörő, minden korosztály számára. A mágneses könyv formájú játéktáblával bárh..
2 940 Ft 3 528 Ft
Ementáli - logikai fejlesztő játék Ementáli - logikai fejlesztő játék
-17 %
Incifinci logika!Össze tudod állítani a sajtdarabokat, hogy az egérkék kileshessenek az ementáli résein? Néhány ementáli lyuk üresen marad, de fél lyukakat nem hagyhatsz a sajtban- kivéve a tábla szélén. Az Ementáli egy mókás mágneses utazójáték, 48, egyre nehezedő feladvánnyal.Tartalma: feladványos..
2 940 Ft 3 528 Ft
Pingvin - logikai fejlesztő játék Pingvin - logikai fejlesztő játék
-17 %
Pingvin Logic-BookÁllítsd sorba a pingvineket!Ha szeretted a Pingvincsúszdát, akkor készülj a Pingvinparádéra! A Smart games új mágneses utazójátéka 48 feladvánnyal izgalmas órákat kínál. A pingvinparádé egy nagyszerű fejtörő a gyerekeknek, utazásra tervezve!Tartalma: feladványos füzet 48 feladvánny..
2 940 Ft 3 528 Ft
Tangoes Állatok - logikai fejlesztő játék Tangoes Állatok - logikai fejlesztő játék
-17 %
Tangoes Állatok Logic-BookMinden amire szükséged van egy utazás közbeni Tangramozáshoz!A hét alap geometriai alakkal több száz Tangram formát lehet megalkotni.Tangoes Állatok Logic-BookEz egy egyedi, mókás vizuális készségfejlesztő minden korosztály számára!Könnyű magaddal vinni, akárhová is mész!Fe..
2 940 Ft 3 528 Ft
Törpék kincse - logikai fejlesztő játék
-17 %
Használd a létrát és találd meg az aranyat!Segítesz megtalálni az aranyat a törpéknek? Helyezd fel a 3 létrát a játéktáblára, hogy a törpe le és fel tudjon mozogni a barlangokban, hogy megtalálja a kincset. A „Törpék kincse” mágneses utazójáték 48 feladvánnyal, az egyszerűtől az igazán összetettig.T..
2 940 Ft 3 528 Ft
Varázserdő - logikai fejlesztő játék Varázserdő - logikai fejlesztő játék
-17 %
Varázserdő Logic-BookTaláld meg az utat a Varázserdőben!Találd meg minden ösvény helyét a játéktáblán, hogy a megfelelő útvonalak alakuljanak ki. A Varázserdő 48, különböző nehézségű feladványt tartalmaz, amelyhez akár több megoldást is találhatsz.Tartalma: feladványos füzet 48 feladvánnyal és megol..
2 940 Ft 3 528 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.