Menu
Your Cart

Mágnesfólia tekercs színes

A mágnesfólia egyik oldala kék, másik oldala  barna színű. ( A barna színű tapad a vasra.)Rugalmasságának köszönhetően, hajlítható, ollóval vagy sniccerrel könnyen vágható.Tísztítása ablaktisztító folyadékkal, vagy mosószeres oldattal.Oldószerek a színes felületen elváltozást okoznak. Ne h..
1 029 Ft
A mágnesfólia egyik oldala zöld, másik oldala  barna színű. ( A barna színű tapad a vasra.)Rugalmasságának köszönhetően, hajlítható, ollóval vagy sniccerrel könnyen vágható.Tísztítása ablaktisztító folyadékkal, vagy mosószeres oldattal.Oldószerek a színes felületen elváltozást okoznak. Ne ..
1 029 Ft
A mágnesfólia egyik oldala piros, másik oldala  barna színű. ( A barna színű tapad a vasra.)Rugalmasságának köszönhetően, hajlítható, ollóval vagy sniccerrel könnyen vágható.Tísztítása ablaktisztító folyadékkal, vagy mosószeres oldattal.Oldószerek a színes felületen elváltozást okoznak. Ne..
1 029 Ft
A mágnesfólia egyik oldala sárga, másik oldala  barna színű. ( A barna színű tapad a vasra.)Rugalmasságának köszönhetően, hajlítható, ollóval vagy sniccerrel könnyen vágható.Tísztítása ablaktisztító folyadékkal, vagy mosószeres oldattal.Oldószerek a színes felületen elváltozást okoznak. Ne..
1 029 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.