Menu
Your Cart

Szúnyogháló szett

Szúnyogháló használatához:Az acélszalagot ragassza a kívánt felületre.Ellendarabnak használhatja a B típusú mágnesszalagot: linkvagy az A típusú mágnesszalagot: linkA kiválasztott ellendarabot ragassza a mozgatható elemre.Az acélszalag könnyedén vágható, darabolható ollóval.A szúnyogháló nem ta..
240 Ft
Szúnyogháló használatához:Az acélszalagot ragassza a kívánt felületre.Ellendarabnak mágnesszalagot használhat: linkA mágnesszalagot ragassza a mozgatható elemre.Az acélszalag könnyedén vágható, darabolható ollóval.A szúnyogháló nem tartozék!..
375 Ft
Szúnyogháló használatához:Az acélszalagot ragassza a kívánt felületre.Ellendarabnak használhatja a B típusú mágnesszalagot: linkvagy az A típusú mágnesszalagot: linkA kiválasztott ellendarabot ragassza a mozgatható elemre.Az acélszalag könnyedén vágható, darabolható ollóval.A szúnyogháló nem ta..
410 Ft
Az A típusú mágnesszalagot ragassza a kívánt felületre.Ellendarabnak használhatja a B típusú mágnesszalagot: linkvagy acélszalagot: linkA kiválasztott ellendarabot ragassza a mozgatható elemre.A mágnesszalag könnyedén vágható, darabolható ollóval.A szúnyogháló nem tartozék!..
210 Ft
Az B típusú mágnesszalagot ragassza a kívánt felületre.Ellendarabnak használhatja a A típusú mágnesszalagot:  linkvagy acélszalagot: linkA kiválasztott ellendarabot ragassza a mozgatható elemre.A mágnesszalag könnyedén vágható, darabolható ollóval.A szúnyogháló nem tartozék!..
210 Ft
Az mágnesszalagot ragassza a kívánt felületre.Ellendarabnak használhatja az alábbi acélszalagot: linkAz a acélszalagot ragassza a mozgatható felületre.A mágnesszalag könnyedén vágható, darabolható ollóval.A szúnyogháló nem tartozék!..
315 Ft
Az A típusú mágnesszalagot ragassza a kívánt felületre.Ellendarabnak használhatja a B típusú mágnesszalagot: linkvagy acélszalagot: linkA kiválasztott ellendarabot ragassza a mozgatható elemre.A mágnesszalag könnyedén vágható, darabolható ollóval.A szúnyogháló nem tartozék!..
410 Ft
Az B típusú mágnesszalagot ragassza a kívánt felületre.Ellendarabnak használhatja a A típusú mágnesszalagot: linkvagy acélszalagot: linkA kiválasztott ellendarabot ragassza a mozgatható elemre.A mágnesszalag könnyedén vágható, darabolható ollóval.A szúnyogháló nem tartozék!..
410 Ft
A termék alkalmas szúnyoghálók, vagy levehető ablakok, képek rögzítésére.A szett 1 méter 13 mm széles mágnesszalagot, illetve egy hozzá illeszkedő 1 méter hosszú acélszalagot tartalmaz.Az acélszalagot rögzítse a kívánt helyre, a mágnesszalagot pedig a mozgatható elemre. Az acélszalag fehérre festett..
1 270 Ft
Mágneses szúnyogháló tartó szett, 13mm széles, hosszúság: 30m Mágneses szúnyogháló tartó szett, 13mm széles, hosszúság: 30m
Gyártás alatt 15 nap
A termék alkalmas szúnyoghálók, vagy levehető ablakok, képek rögzítésére.A szett 30 méter 13 mm széles mágnesszalagot, illetve egy hozzá illeszkedő 30 méter hosszú acélszalagot tartalmaz.Az acélszalagot rögzítse a kívánt helyre, a mágnesszalagot pedig a mozgatható elemre. Az acélszalag fehérre feste..
0 Ft
Mágneses szúnyogháló tartó szett, 25mm széles, hosszúság: 1 fm Mágneses szúnyogháló tartó szett, 25mm széles, hosszúság: 1 fm
Előrendelés
A termék alkalmas szúnyoghálók, vagy levehető ablakok, képek rögzítésére.A szett 1 méter 25 mm széles mágnesszalagot, illetve egy hozzá illeszkedő 1 méter hosszú acélszalagot tartalmaz.Az acélszalagot rögzítse a kívánt helyre, a mágnesszalagot pedig a mozgatható elemre. Az acélszalag fehérre festett..
1 895 Ft
Mágneses szúnyogháló tartó szett, 25mm széles, hosszúság: 30m Mágneses szúnyogháló tartó szett, 25mm széles, hosszúság: 30m
Gyártás alatt 15 nap
A termék alkalmas szúnyoghálók, vagy levehető ablakok, képek rögzítésére.A szett 30 méter 25 mm széles mágnesszalagot, illetve egy hozzá illeszkedő 30 méter hosszú acélszalagot tartalmaz.Az acélszalagot rögzítse a kívánt helyre, a mágnesszalagot pedig a mozgatható elemre. Az acélszalag fehérre feste..
0 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.