+36 1 257 7119 | +36 1 260 0799 | info@euromagnet.hu

Termékek

Ár

Kulcsszó

Címkék

Vaskiválasztás


malomipari mágnesekMágneses szeparátoraink tervezése és gyártása az EUROMAGNET cégcsoportnál történik. Vaskiválasztó rendszereink alkalmazását ferromágneses részecskékkel szennyezett anyagok tisztítására ajánljuk.
A vaskiválasztó berendezések, kiegészítők a nagy mennyiségű folyós ömlesztett anyagok tisztításától a vélelenszerűen a rendszerbe jutott darabos szennyeződések kiszűréséig nagy hatékonysággal használható.

A vaskiválasztó egységek működésüket tekintve a permanens rendszerek egységében hasonlóak. Vaskiválasztó berendezéseinkben permanens mágneses egységeket használunk az acél szennyeződések eltávolítására. Azonban olykor a burkolati hasonlóság jelentős műszaki különbözőséget takar. A mágneses egységek rendszerbe való állítása és azok helyes megválasztása a gép hatékonyságát befolyásolja. A rendszer tulajdonságát az alkalmazott mágnes típusa is meghatározza. A felmerülő műszaki probléma elemzésekor határozzuk meg, hogy kerámia vagy ritkaföldfém mágnest építünk a rendszerbe. A rendszerekbe igény szerint manuális vagy automata tisztitású készülékeket építünk be.

Az alkalmazott egységek típusait, - mint például dobmágnes, mágnestömb, mágnes lap, mágnesrács - alkalmazását a műszaki körülmények fényében választjuk meg. A lehető legjobb megoldást a berendezéseket üzemeltető műszaki vezetéssel együttműködve alakítjuk ki.

A felhasznált nagy mágneses erő alkalmas fémrészecskék kiválasztására. A rendszereink alacsony karbantartási igénye és hosszú élettartama biztosíték a folyamtos gyártási technológiában, a gépek berendezések védelméhez és az alapanyagok minőség javításához. A permanens mágnesrendszerek kimagasló előnye az elektromos rendszerekkel szemben, hogy a gépek elektromos rendszerének meghibásodása, vagy annak tápellátásának megszűnésekor sem ereszti vissza az elfogott, rögzített szennyeződéseket a már megtísztított alapanyagba.

euromagnet mágnestechnika

KATALÓGUS 
Tevékenységi körök:

Folyadékok                 vasmentesítése  kézi és automata tisztítással
Darálékok. örlemények vasmentesítése  kézi és automata tisztítással
Bányászati anyagok     vasmentesítése  kézi és automata tisztítással
Hulladék feldolgozás    vasmentesítése  kézi és automata tisztítással
Kohóipari anyagok       vasmentesítése  kézi és automata tisztítással
Olaj és olajszármazékok, vegyianyagok vasmentesítése  kézi és automata tisztítással
Gépek , gépalkatrészek védelme 

A szeparátorok alkalmazási területei:

Élelmiszeripar, Malom- és gabonaipar, Építőipar, Gumiipar, Fafeldolgozás, Koromgyártás
Mezőgazdaság, Elektronikai hulladékok feldolgozás, Újrahasznosítás
vaskáválasztó mágnes automata csőmágnes dobmágnes, tambur magnetic zagyszűrő mágnes
Grile magnetice mágnesrács mágnesrúd Grile magnetice keresztszalagos vaskiválasztó mágneses rendszer automata mágneses vaskiválasztó    
   mágnestömb , Placi magnetice         mágnesrács Grile magnetice         Grile magnetice         atomatic Grile magnetice