+36 1 257 7119 | +36 1 260 0799 | info@euromagnet.hu

Termékek

Ár

Kulcsszó

Oktatási segédeszközök

Oktatási intézmények számára ideális kiegészítőket kínálunk a fizika, kémia órák kísérleteinek elvégzéséhez, a fizika törvényeinek szemléltetéséhez. A mágnespatkók, az elemi mágnesek, a vasfolyadék, a vaspor mind megtalálható az Euromagnet Hungary Kft. webáruházában.

A tudományos játékokkal
,
már akár a legkissebbek is kipróbálhatják a külöböző kísérleteket, készíthetnek installációkat, bemutatókat, saját készítésű mágneses ajándékokat.

A vasfolyadék  egy igen különleges, és látványos alapanyaga lehet a kísérleteknek, bemutatóknak. A mágnestérbe helyezett folyadék a mágneses terek változásaira reagálva változtatja alakját így hozva létre a különleges és lenyűgöző formákat. A folyadék akár többször is felhasználható, ha nem érintkezik közvetlenül a mágnessel.

Az AlNiCo patkómágnesek tökéletes alapot nyújtanak a fizikai kísérleteknek már általános iskolában is. A mágneses erővonalak bemutatásának egyik alapvető eszköze, a vasporral megszórt patkómágnes, mely ezáltal válik elengedhetetlen kellékévé a fizika szertáraknak.