+36 1 257 7119 | +36 1 260 0799 | info@euromagnet.hu

Termékek

Címkék

Rólunk


 

Rólunk

Hungary  Euromagnet flagTöbb mint 20 éve kezdtük vállalkozásunkat egy olyan széles termékpiacon, mely az iskolai mágnesektől  a vaskiválasztáson át, a mikroelektronikai területig átfogja munkánkat. Munkatársaink között az egyetemi oktató, a friss diplomás mérnök, a technikai munkatárs és még sokan azon dolgoznak, hogy az Ön elé kerülő műszaki feladatok megoldását magas szinten segítsék. Termékeink tervezésében, megjelenítésében professzionális tervező programokat használunk, bevizsgált beszállítóink közreműködésével, kiemelt minőségű termékekkel látjuk el partnereinket. Ezért választanak minket magánvállalkozások, kkv-k, a multinacionális cégek, és sok ezer magánszemély, kutató és kreatív partner, mert nemcsak termékeket kínálunk Önnek, hanem a termékekhez teljes műszaki információt biztosítunk. Ha kérdése merül fel, biztos lehet benne, hogy javaslatainkkal a legjobb megoldásra törekszünk. 

A permanens mágnesek területén speciális termékek gyártását is el tudjuk végezni.  Az egyedi mágneses rendszerű gépek tervezése és gyártása mellett,  hagyományos technológiával gyártott termékeket is gyártunk. A cégcsoport termelői részlegét Kolozsvárra telepítettük, mely a budapesti központban tervezett eszközöket gyártja.Termékeinket elérheti közvetlen kirendeltségeinken Szlovákiában, Romániában, Szerbiában.

 Forduljon hozzánk bizalommal, garantáljuk a minőséget! 

 Saját tervezésű és gyártású termékeink között megtalálhatók a manuális kezelésű és a teljesen automatizált berendezések is. A cég jelentős figyelmet fordít a fiatalabb generáció oktatására is, kínálatában rengeteg különböző típusú, fajtájú mágneses fizikai kísérleti kellék és szett is megtalálható. 

Cégcsoportunk támogatja az oktatást, kultúrális rendezvényeket, továbbá karítatív tevékenységben is részt vettünk Magyarországon, Romániában és Szerbiában egyaránt.

 

            

    fogyasztói elégedetség

 

Központ - Magyarország 

EUROMAGNET HUNGARY KFT.
EUROMAGNET KFT.
1172 Budapest, Rétifarkas u. 8
www.euromagnet.hu
www.magnes.hu

Szlovákia -
Euromagnet Hungary Kft.
www.euromagnet.sk

Románia -
EUROMAGNET SRL.
Cluj-Napoca, Oradea
www.euromagnet.ro

Szerbia
Euromagnet DOO.
www.euromagnet.rs

Tehnomagnet DOO.
www.tehnomagnet.rs

Szlovakia
www.euromagnet.sk