Menu
Your Cart

Bison Grizzly Montage Extreme ragasztó - Ferrit mágnesekhez

Bison Grizzly Montage Extreme ragasztó - Ferrit mágnesekhez
Bison Grizzly Montage Extreme ragasztó - Ferrit mágnesekhez

Ferrit és neodímium, szamárium mágnesekhez

Egyéb munkálatokhoz és díszítő elemek rögzítéséhez a Bison Montage Kit és Poly Max ragasztókat javasoljuk, melyek segítségével nem lesz szükségünk csavarokra és szegekre. Ezek a ragasztók egyben tömítő funkcióval is rendelkeznek, és használhatók mind kültéri, mind beltéri munkálatokhoz.** Egyedi formulájuknak köszönhetően alkalmasak a legtöbb anyag tartós rögzítésére, legyen szó például műanyag, kő, fém, csempe ragasztásáról beton, gipsz, fa vagy akár faforgács elemekhez.

Nehéz tárgyak rögzítésére a Bison Grizzly szerelési ragasztók a legalkalmasabbak. A Grizzly ragasztók amellett, hogy extrém erősen rögzítenek, rendkívül gyorsan kötnek. Szinte bármely anyag és felület ragasztására alkalmasak, így akár egyenetlen felületen is képesek rögzíteni. A Bison Grizzly Montage Power terméket elsősorban beltéri, míg a Grizzly Montage Extreme ragasztót beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánljuk. Előnyük továbbá, hogy tartósan rugalmasak maradnak, ellenállóak a szélsőséges időjárási feltételekkel és vizes körülményekkel szemben is. Teherbírásukat tekintve egyediek a piacon, hiszen a Grizzly Montage Extreme akár 35 kg/cm2-es kötőerőt is elér 6 óra alatt.

* A Bison Universal és Special tapétaragasztók vlies típusú tapéták rögzítésére nem alkalmasak.
** Kivéve a Bison Montagekit Universal 440g termék, amelyet kizárólag beltéri használatra ajánlunk.


2 999 Ft
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: Bison-Grizzly-Montage
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.