+36 1 257 7119 | +36 1 260 0799 | info@euromagnet.hu

Termékek

Ár

Kulcsszó

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

A www.magnes.hu webáruházban történő megrendelés esetén a kiszállítás költségét minden esetben a rendszer automatikusan számolja a megrendelni kívánt termékek kosárba tételét, és a szállítás, illetve a fizetés módjának megadását követően. Esetleges rendszerhibából adódó téves tájékoztatásért a Szolgáltató nem vállal felelősséget!

Házhoz szállítás Budapestre és vidékre egyaránt kérhető, a szállítási költségek Magyarország területén egységesek, a 40 kg-ot meg nem haladó csomagok esetében. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható.

A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában.

A rendeléskor megadott szállítási cím a csomag futárszolgálatnak történő átadása után már nem módosítható! 

Szállítási díjak

Előreutalás esetén                   bruttó 1450Ft
Utánvétes fizetés esetén        bruttó 1840 Ft

Előreutalás esetén kérjük, az áru ellenértékét csak a visszaigazoló e-mail fogadása után utalja el. Téves utalás esetén, az áru értékének visszautalásának banki költségei a vevőt terhelik!
A futárszolgálat maximum 40 kg-ig tudja vállalni a kiszállítást, az ennél nehezebb csomagok szállítása megegyezés szerint történik.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Bolti átvétel

Rendelését átveheti személyesen ügyfélszolgálatunkon, a hét minden napján, a nyitvatartási idő szerint a 1172 Budapest, Rétifarkas utca 8. szám alatt található ügyfélszolgálatunkon.
A bolti átvétel nem minősül internetes vásárlásnak, így nem vonatkoznak rá az internetes vásárlás jogszabályai! Ezekről bővebben az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) menüpont alatt tájékozódhat.

Szállítási idő

1-3 munkanap, a rendelés leadásának napjától és idejétől függően. A kiszállítás munkanapon, munkaidőben történik 8-16 óráig. Lehetőség szerint ebben az időben tartózkodjon valaki a megadott szállítási címen.

Fizetés

  • utánvét
  • előreutalás
  • ügyfélszolgálatunkon készpénzben, vagy bankkártyával
  • biztonságos online fizetés a CIB Bank rendszerén keresztül