Menu
Your Cart

Folyadék szeparátor DN-80 H

Folyadék szeparátor DN-80 H
2-3 nap
Folyadék szeparátor DN-80 H

Az Euromagnet Hungary Kft. által gyártott vaskiválasztó egység előnye az elterjedt vaskiválasztó egységekkel mellett, hogy a mágnesek zárt házban kerültek elhelyezésre. A vaskiválasztást végző nagyenergiájú mágnesrendszer nem érintkezik a környezettel a tisztítási folyamat során.

A zárt házba helyezéssel kizárhatóvá váltak a kezelő személyzet által sokszor elkövetett kezelési és karbantartási hibák.

Tapasztalatunk szerint, a nem megfelelően elvégzett karbantartás következtében a vaskiválasztó egység mágneses felületére tisztítás közben ferromágneses szennyeződések tapadtak és a mágnesházba való visszahelyezés során mágnesek felületvédelmének sérüléséhez majd berágódáshoz vezettek. A burkolat alá helyezéssel kizárhatóvá vált a szennyeződések mágnesre tapadása valamint a folyadékok bejutása a mágnesházba.

A vaskiválasztó egy biztonsági reteszt is tartalmaz, mely a mágneses rendszer véletlenszerű, kihúzását megakadályozza. Az új kialakítással a mágneses tulajdonságok továbbra is magas szinten tarthatók és a vaskiválasztó egység élettartama is növekszik.A vaskiválasztó egység kézi és automatikus tisztítási rendszerrel rendelhető. Széles felhasználási terület jellemző az élelmiszeripartól a gépiparig ezen a vaskiválasztó egységre. A rozsdamentes acélházban elhelyezett mágnesrudak lehetővé teszik az azok között elhaladó folyadék, zagy, vagy más sűrű folyós anyagban előforduló ferromágneses anyag kiválasztását. A mágnesrudak a vastartalmú szennyeződéseket elfogják és rögzítik akár mikronos méret tartományban is.

A gépek megrendelhetők manuális tisztítással vagy automata tisztítással kialakított rendszerrel is.


Felhasználási területek:

Autóipar, Gépipar, Élelmiszeripar Cukor és édességipar, Borászat Gyógyszeripar, Gyümölcsfeldolgozás Újrahasznosítás, Vegyipar

0 Ft
  • Elérhetőség: 2-3 nap
  • Cikkszám: EMH-FSZ DN-80 H
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.