Menu
Your Cart

Hogyan használjuk a neodímium mágneseket?

Hogyan használjuk a neodímium mágneseket?

A neodímium mágnesek nagy erővel tapadnak egymáshoz vagy a vas felületekre. A szétszedésük, vagy összeillesztésük nagy figyelmet igényel! Ha a két mágnes összeütközik az anyag vastagságtól függően elrepednek, vagy eltörnek. A törés során apró éles szilánkok keletkezhetnek és a mágnes törött éle veszélyesen élesek is lehetnek. Ezért nagyon fontos, hogy használat előtt olvassa el számla hátán található tájékoztatót.


A mágnest határozottan mozgassa oldal irányba. Mikor a mágnes megfelelő távolságra elmozdult határozottan fogja meg húzza tovább míg az a széle közelébe kerül. Ezután mozdítsa felfelé a képen látható irányba. Ezt követően, olyan távolságba helyezze el a mágneseket, hogy azok ne hassanak egymásra.


A mágnesek összeillesztésekor figyeljen, hogy azok ne felülről a képeken látható módon kerüljenek egymás közelébe, mert a két kemény felület összeütközésekor eltörhetnek, vagy sérülhetnek. Az összeillesztéskor, a fenti ábra szerint járjon el, fordított sorrendben.
VIGYÁZAT A MÁGNESES ENERGIA NEM LÁTHATÓ!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT, HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT : 06 1 2577119, 061 2600799

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.