Menu
Your Cart

Mágnesek az irodában

Ultravékony kivitel: Csak 3,5 mm vastag, 2 kg mágneses erővel. Ez a mágnes elég vékony ahhoz, hogy észrevétlen maradjon, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy zárva tartsa a bútorok, szekrényfiókok, fedelek, tolóajtók vagy redőnyök záródását. Tökéletes a lakókocsi fiókjainak utazás közbeni zárva tartásáh..
740 Ft
Vas felületekre felhelyezhető mágneses PVC zseb. Jól használható mvágnestáblákhoz, gépek figyelmeztető vagy használati utasítások tárolására.Kitűnően használhatók raktárakban polcokon a készlet címkézéshez, terméknév megjelenítéséhez változó árukészlet esetén is.A tasak hátoldalán elhelyezett széles..
520 Ft
A legjobb megunhatatlan mágneses játék, számtalan 3D forma hozható létre. A logikai és térbeli alkotó képességet  teszi próbára a láthatatlan mágneses erők csalafinta mozgása.  Kiváló ajándék, 10 év felettiek részére!Megunhatatlan játék!A golyókat felhasználhatod más játékokhoz, ..
5 950 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.