820-811-7274
Menu
Your Cart

Mágneses társasjátékok

Ez a mágneses útitársas már 6 éves kortól remek elfoglaltság minden alkalommal, amikor szeretnétek az időt izgalmasan eltölteni.A dobozban többféle játékot is találtok, így sosem lesz unalmas egy hosszabb utazás sem. Ráadásul mivel mágneses, így attól sem kell tartani, hogy egy nagyobb kanyarban leb..
1 975 Ft
Termék információkTrükközz, kísérletezz a mágnesességgel, rakj össze mókás tudományos játékokat! A 4M mágneses tudomány készlet megmutatja neked, hogyan működik a mágnes, ráadásul érdekes szerkezeteket is össze tudsz rakni: mágnessel gurítható autót, hajót, horgász játékot és egy igazi patkómágnest ..
3 995 Ft
Termék információkKüzdd le a gravitációt és kápráztass el mindenkit a lebegő mágneseiddel! 4M antigravitációs lebegő mágnesek készlettel hét káprázatos és látványos kísérletet tudsz elvégezni, amik ellentmondanak a gravitáció törvényeinek! El tudsz képzelni egy szobrot, ami lebeg a levegőben, vagy e..
7 495 Ft
Mágneses gyűrűk -  Fidget játékok 3 db. Mágneses gyűrűk -  Fidget játékok 3 db.
Új Előrendelés
3 DB mágneses gyűrű, Fidget játékok, görgős gyűrű, játék.  Stressz oldó, szorongás csökkentő játék. Mágneses pörgető gyűrű fiúknak, lányoknak...
4 880 Ft
Mágnesgolyók Fidget játék 30 mm Mágnesgolyók Fidget játék 30 mm
Új Előrendelés
Csicsergő szuper mágnesgolyó. 3 cm átmérővelFidget játék felnőtteknek, stressz oldó. A csomagban nagyméretű 30 mm -es golyókat gumírozott asztali tároló is található.Készlet 3 db 3 cmm / 30 mm-es mágnesgolyót és asztali tartót tartalmaz...
0 Ft
Építőkészlet gyerekeknek és felnőtteknek!Mágneses pálya, mozgó alkatrészekkel és golyókkal.Szórakoztató játék - élvezetes építőjáték közös elfoglaltság a családnak.A játék segíti a motorikus készségek fejlesztését.A 150 darabos készlet alkatrészeinek elhelyezése és a golyók pályára illesztése izgalm..
63 450 Ft
Mágneses pálya, mozgó alkatrészekkel és golyókkal.Szórakoztató játék, élvezetes építőjáték közös elfoglaltság a családnak.A játék segíti a motorikus készségek fejlesztését.A 75 darabos készlet alkatrészeinek elhelyezése és a golyók pályára illesztése izgalmas, szórakoztató, ügyességi játék. Az exklu..
34 240 Ft
Figyeld meg a mágnesesség erejét! A Mágnes 6 darabos készlet piros-ezüst színű, patkó, rúd, csillag és karika formájú mágneseket tartalmaz, amikkel a mágneses hatást vizsgálhatod. Az északi pólus pirossal, a déli ezüst színnel van jelölve, a csomagban gemkapcsokat, illetve kisebb fémrudakat is talál..
2 995 Ft
Naprendszer planetárium készlet
Előrendelés
Építsd meg a naprendszert, ezzel a 30 cm-es kicsinyített naprendszer modellező szettel.Szereld össze saját planetárium modelled, és fesd le fluoreszkáló festékkel! A bolygókat kifestheted, majd fény hatására este világítanak a sötétben!Így lehet játék a tanulás!..
3 495 Ft
Termék információkA Mágneses darts készlet egy szabványos mintájú Darts táblát, és hat nyilat tartalmaz, amikkel fejleszthetitek a célzó tudásotokat! A nyilak erős mágnessel tapadnak a táblához, a táblát szinte bárhova fel tudjátok akasztani, és miközben játszotok, a fejben számoló tehetségetek is f..
5 610 Ft
Antigravitációs kisautó hűtőszekrényre!A kis versenyautó a beépített mágnes és a felhúzótt rugó segítségével halad a hűtőszekréy ajtaján.Remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak!..
1 995 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.