Menu
Your Cart

Mágneses társasjátékok

Mágneses akasztófa - Utazó társasjáték Mágneses akasztófa - Utazó társasjáték
-17 %
Találd ki a szót, mielőtt a hóhér elvégzi a munkáját! Az Akasztófa mágneses társasjáték egy szókereső játék, ahol betűnként kell a megfejtést kitalálni. Az egyik játékos mondja a betűket, ha szerepel a betű a szóban, akkor a kérdezőnek a megfelelő helyekre kell tennie a betűt vagy betűket. Ha viszon..
1 995 Ft 2 395 Ft
Mágneses foci - Utazó társasjáték
-17 %
Szerezz több gólt, mint az ellenfeled! A Foci mágneses társasjáték egy igazi focimeccset hoz el nektek! A játékosokat tologatni kell, és minél közelebb kell juttatni a labdát a kapuhoz! A játékosok megtapadnak a fémdobozos útijáték felületén, ezért vonaton vagy repülőn ülve is lehet játszani a társa..
1 995 Ft 2 395 Ft
Mágneses ki nevet a végén? - Utazó társasjáték Mágneses ki nevet a végén? - Utazó társasjáték
-17 %
Klasszikus ki nevet a végén társasjáték mágneses kivitelben. Méretének köszönhetően könnyen hordozgató mágneses társasjáték. Próbáld ki te is a világhírű Purple Cow gyártó játékait! Ideális hosszabb utakra! Mérete: 18 x 10 x 1 cm...
1 995 Ft 2 395 Ft
Mágneses kincsvadászat - Utazó társasjáték Mágneses kincsvadászat - Utazó társasjáték
-17 %
Ki szerzi meg először a kalózok kincsét? A Kincsvadászat mágneses társasjáték egy egyszerű, mégis izgalmakkal teli játék, amit akár a vonaton ülve is játszhattok! A játékosok dobókocka alapján haladnak előre a titokzatos szigeten, de különféle akadályok könnyíthetik, vagy nehezíthetik a haladást! A ..
1 995 Ft 2 395 Ft
Mágneses ország-város - Utazó társasjáték Mágneses ország-város - Utazó társasjáték
-17 %
Ki tud több dolgot felsorolni egy kezdőbetűvel? Az Ország-város mágneses társasjátékban ki kell választani egy kezdőbetűt, és azzal kell felsorolni országot, várost, fiú- és lányneveket, valamint még rengeteg dolgot, előzetes megegyezés alapján. Aki mindegyik témakörre tud válaszolni, az zsetont kap..
1 995 Ft 2 395 Ft
Mágneses titkos kód - Utazó társasjáték
-17 %
Milyen sorrendben jönnek a színek? A Titkos kód mágneses társasjáték egy logikai játék, ahol ki kell találni, milyen színek vannak elrejtve! Az egyik játékos a saját táblára letesz négy korongot, a másik játékos pedig soronként tippelhet. Minden sor után ki kell értékelni, hány színt és helyet talál..
1 995 Ft 2 395 Ft
Világító barátság karkötők
-17 %
Ajándékozd meg barátnőidet sötétben világító karkötővel! A 4M világító barátság karkötő készlettel 12 darab színes foszforeszkáló karkötőt tudsz fonni, szőni és csomózni. A fonalakat tedd fel a szövőkeretre, kövesd a használati utasítást, a végeredmény egy színes ékszer lesz, amit barátnőid csuklójá..
3 295 Ft 3 955 Ft
Mágneses tudomány 4M Mágneses tudomány 4M
-17 % Előrendelés
Termék információkTrükközz, kísérletezz a mágnesességgel, rakj össze mókás tudományos játékokat! A 4M mágneses tudomány készlet megmutatja neked, hogyan működik a mágnes, ráadásul érdekes szerkezeteket is össze tudsz rakni: mágnessel gurítható autót, hajót, horgász játékot és egy igazi patkómágnest ..
3 695 Ft 4 434 Ft
Mágneses Antigravitációs lebegtető fizikai kísérletek
-27 %
Termék információkKüzdd le a gravitációt és kápráztass el mindenkit a lebegő mágneseiddel! 4M antigravitációs lebegő mágnesek készlettel hét káprázatos és látványos kísérletet tudsz elvégezni, amik ellentmondanak a gravitáció törvényeinek! El tudsz képzelni egy szobrot, ami lebeg a levegőben, vagy e..
5 495 Ft 7 557 Ft
Maglev vasút 4M
-17 %
Készítsd el A lebegő mágneses vasút vagy lebegő mágnesvonat vagy gyakran használt angol rövidítéssel maglev vasút olyan vasúti rendszer, amelynél a járművek pályán tartását és hajtását a hagyományos kerekek helyett mágneses mező végzi a mágneses..
4 795 Ft 5 754 Ft
Tudományos felfedező mágneses szett 6 db-os
-17 %
Figyeld meg a mágnesesség erejét! A Mágnes 6 darabos készlet piros-ezüst színű, patkó, rúd, csillag és karika formájú mágneseket tartalmaz, amikkel a mágneses hatást vizsgálhatod. Az északi pólus pirossal, a déli ezüst színnel van jelölve, a csomagban gemkapcsokat, illetve kisebb fémrudakat is talál..
1 550 Ft 1 860 Ft
Naprendszer planetárium készlet
-17 %
Építsd meg a naprendszert, ezzel a 30 cm-es kicsinyített naprendszer modellező szettel.Szereld össze saját planetárium modelled, és fesd le fluoreszkáló festékkel! A bolygókat kifestheted, majd fény hatására este világítanak a sötétben!Így lehjáték a tanulás!..
2 490 Ft 2 990 Ft
Mágneses darts
-17 %
Termék információkA Mágneses darts készlet egy szabványos mintájú Darts táblát, és hat nyilat tartalmaz, amikkel fejleszthetitek a célzó tudásotokat! A nyilak erős mágnessel tapadnak a táblához, a táblát szinte bárhova fel tudjátok akasztani, és miközben játszotok, a fejben számoló tehetségetek is f..
4 675 Ft 5 610 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.