Menu
Your Cart

Betonipari mágnesek

A EMH BR-2100 SKF előregyártott zsaluzat betonmágnes a legvonzóbb termék az előregyártott betonmágnes tartományában, nagy tapadóerővel 2100 KG, hogy megfeleljen a rögzítési követelményeknek. Ugyanakkor a korróziógátló kezelés megjelenése, amely meghosszabbítja a termék élettartamát, megfel..
0 Ft
A EMH BR-400 SKF előregyártott zsaluzat betonmágnes a legvonzóbb termék az előregyártott betonmágnes tartományában, nagy tapadóerővel 400 Kg, hogy megfeleljen a rögzítési követelményeknek. Ugyanakkor a korróziógátló kezelés megjelenése, amely meghosszabbítja a termék élettartamát, megfelel..
0 Ft
A EMH BR-600 SKF előregyártott zsaluzat betonmágnes a legvonzóbb termék az előregyártott betonmágnes tartományában, nagy tapadóerővel 600 Kg, hogy megfeleljen a rögzítési követelményeknek. Ugyanakkor a korróziógátló kezelés megjelenése, amely meghosszabbítja a termék élettartamát, megfelel..
0 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.