Menu
Your Cart

Mágneses szerszámtartó

A csempemágnesek a burkolási munkálatokban találnak alkalmazásra. A csempék idomvasakhoz rögzítésére szolgálnak.  A készlet 4 db-ot tartalmaz. ..
2 700 Ft
Mágneses fali szerszámtartó Mágneses fali szerszámtartó
Előrendelés
Mágneses fali szerszámtartó ferrit mágnesekkel szerelve porszórt felületvédelemmel.Az egység a rögzítéshez szükséges csavarokat is tartalmazza...
8 160 Ft
MÁGNESES TÁL 245 X 145MM, ROZSDAMENTES
Előrendelés
Négyszögletes mágneses tálca kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. A csavarok, alátétek, rugók, sasszegek őrzője. A tálcába helyezett szerelési anyagok akkor is a tálcában maradnak, ha az felbillent. A tálca alsó részében elhelyezett erős mágnesek a szükséges erővel rögzít..
0 Ft
Tépőzáras mágneses csuklópánt, mely remek segítség szerelés közben az apró alkatrészek megóvására, megtartására.Mágneses csuklópánt, amely nagy segítséget nyújt az eltávolított csavarok tárolására, különösen akkor ha a munkaterület nem teszi lehetővé a csavarok, anyák, szegecsek biztonságos elhelyez..
1 450 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.