Menu
Your Cart

Mágneses tudomány 4M

Mágneses tudomány 4M
Mágneses tudomány 4M
Mágneses tudomány 4M
Mágneses tudomány 4M
Mágneses tudomány 4M

Termék információk

Trükközz, kísérletezz a mágnesességgel, rakj össze mókás tudományos játékokat! A 4M mágneses tudomány készlet megmutatja neked, hogyan működik a mágnes, ráadásul érdekes szerkezeteket is össze tudsz rakni: mágnessel gurítható autót, hajót, horgász játékot és egy igazi patkómágnest is! A játékok segítenek megérteni a mágnesességet, megtudhatod, mi a különbség a mágnes északi és déli pólusai között, miközben kergetheted, űzheted a guruló csodákat, vagy lebegtethetsz a mágnessel tárgyakat is! A 4M mágneses tudomány készlet tartalma: csavarok, kerekek, összerakható mágnes, halak horgász játékhoz, cérna, használati utasítás. 


Figyelem ! 
A doboz apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek veszélyesek a 3 évesnél kisebb gyerekekre. Tartsa távol tőlük! Fulladásveszély!
Ez a játék mágneses alkatrészeket tartalmaz. Az emberi test belsejében az egymáshoz vagy más fém tárgyakhoz tapadó mágnesek súlyos vagy akár halálos sérüléseket okozhatnak.
Azonnal kérjen orvosi segítséget a mágnes lenyelése esetén.

3 995 Ft
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: TJ-097
  • Méretek: 0.00mm x 20.00mm x 8.00mm
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.